Имаше акции "наглите","октопод" ,другите ги забравих.Сега някаква нова-"реконструктори" ли к'ва е... Скоро очаквам акция с друго име..... Сещате ли се? Дано да греша.
а кога ще направят акция "лощите политици" и т.н. И всякакви други ,дето точат държавата?
Заглавие: Re: акции............. Чет Апр 29, 2010 5:05 pm
qnus123 написа:
Тази акция трябва да е проведе народа колега!
С кирки и лопати да влезнем народното събрание
charon Цезар
Заглавие: Re: акции............. Чет Апр 29, 2010 6:21 pm
AdEoY написа:
qnus123 написа:
Там трябва,да влзнем с калашниците колега.
Джони Цезар
Заглавие: Re: акции............. Чет Апр 29, 2010 6:28 pm
charon написа:
AdEoY написа:
qnus123 написа:
Колега, като ги гледам как ги е страх да сложат един подпис, ако им дадеш калашник....сещаш ли се ... ще им увиснат гашите!
Бойните призиви са хубаво нещо, ама май само на маса!
charon Цезар
Заглавие: Re: акции............. Чет Апр 29, 2010 6:35 pm
Джони написа:
charon написа:
AdEoY написа:
qnus123 написа:
Колега, като ги гледам как ги е страх да сложат един подпис, ако им дадеш калашник....сещаш ли се ... ще им увиснат гашите!
Бойните призиви са хубаво нещо, ама май само на маса!
Ами то точно с тея подписи е много интересна работа Всеки се оплаква,колко са зле нещата обаче в момента в който се предриемат някакви действия всеки се скътава някъде си... Не го разбирам това,какво ще му коства на някой,да се подпише...
sony147 Цезар
Заглавие: Re: акции............. Чет Апр 29, 2010 8:00 pm
Ами Джони какво ще кажеш да ни поведеш,като една истинска ЖанаДарк!?!?
Гост Гост
Заглавие: Re: акции............. Чет Апр 29, 2010 8:52 pm
Колеги според мен всеки който е хващал металотърсач е длъжен да подпише петицията,това е най малкото което може да се на първо време.За да се постигне нещо трябва да се почне от някъде,а какво ще се постигне ще видиме след време!
Джони Цезар
Заглавие: Re: акции............. Чет Апр 29, 2010 10:10 pm
sony147 написа:
Ами Джони какво ще кажеш да ни поведеш,като една истинска ЖанаДарк!?!?
Кои сте вие и като армия ли се чувствате? Защото аз не се изживявам като водач.
Обикновен търсач съм, като теб, ако си такъв.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: акции............. Пет Апр 30, 2010 3:56 pm
Малката френска мома не си е и представяла да повежда армия!!!Просто съдбата се е намесила и........станала Герой!А до колкото,кой как и какъв се чувства е много обширна и безпредметна (поне за мен )тема за обсъждане!
pld-monetarka Про-Консул
Заглавие: Re: акции............. Пет Апр 30, 2010 10:47 pm
sony147 написа:
Малката френска мома не си е и представяла да повежда армия!!!Просто съдбата се е намесила и........станала Герой!А до колкото,кой как и какъв се чувства е много обширна и безпредметна (поне за мен )тема за обсъждане!
Да ама предатели много,та току виж изгори колежката. Те един подпис неискат да сложат на петицията която е за всички тях,ти я караш главата да си сложи като предводител техен. Като гледам и 70% от нашите са миндили и драскачи. Много дрънкат ама нищо не вършат.Ти колега би ли повел такава чета? Мисля че не,нали? Ще те продадат за два денара докато излезеш от вас.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: акции............. Съб Май 01, 2010 9:36 am
За четите колега,още Левски е знаел,че не става с чети!!!А да управляваш хора се иска и дарба и желязна дисциплина(погледни назад в историята ни)аз нямам нито едно от двете и категорично ти давам отговор-не не бих повел никой!Няма,защото предварително знам,че аз ще се издъня и ще стане,така че аз ще съм виновен за тези след мен!!!А,че някой ще ме продаде за два денара,това е чест за мен-не струвам и толкова
batned Про-Консул
Заглавие: за акцията Сря Фев 16, 2011 7:01 am
qnus123 написа:
Докато народа търпи така ще е. Заспал и най-вече страхлив народ това е.Всичко е корумпирано и най-вече организациите които имат потенциал да го вдигнат . Сложили са им образно казано една пачка между зъбите и а си отвори устата а пачката паднала. Народа е оставен сам на себе си.Спи спокойно народе - ограбването на България върви по план.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: акции............. Сря Фев 16, 2011 10:05 am
batned написа:
qnus123 написа:
Докато народа търпи така ще е. Заспал и най-вече страхлив народ това е.Всичко е корумпирано и най-вече организациите които имат потенциал да го вдигнат . Сложили са им образно казано една пачка между зъбите и а си отвори устата а пачката паднала. Народа е оставен сам на себе си.Спи спокойно народе - ограбването на България върви по план.
много си прав ама до тук ........
ivangrozni Консул
Заглавие: Re: акции............. Чет Фев 17, 2011 3:42 pm
този с предложението за ЖАНА ДАРК не помни ли че я изгориха а другите гледаха
toni83 Новобранец
Заглавие: Re: акции............. Чет Фев 17, 2011 5:48 pm
здравеите колеги,аз съм от скоро във форума и мисля,че докато нашия смотан народ си мълчи винаги ще бъдем мачкани.много се пише във форума,че всеки иска да се надигне срещу нашите умни управници,но малко хора от този форумще го направят.когато стане дума за водач на никои не му се нрави,защото го е страх от това че може да го обвинят в какво ли не.аз съм готов да се вдигнем,но за водач и аз не съм съгласен.би трябвало всеки да се почувства водач и да тръгнем срещу тези тъпанари и ако трябва да се стигне до съда в страсбург.нямям много средства защото съм баща на три малки дъщери, но ако трябва ще заема само и само да подкрепим федерацията за да можем да ходим спокоино да си търкаме без да се крием.смятам в наи скоро време да стана член на федерацията и дано всеки от този форум да направи същото и тогава когато станем много да можем да се надигнем без страх срещу кожодерите в българия.
да го направим веднъж за винаги,а не само във форумите
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: акции............. Чет Фев 17, 2011 6:15 pm
toni83 написа:
здравеите колеги,аз съм от скоро във форума и мисля,че докато нашия смотан народ си мълчи винаги ще бъдем мачкани.много се пише във форума,че всеки иска да се надигне срещу нашите умни управници,но малко хора от този форумще го направят.когато стане дума за водач на никои не му се нрави,защото го е страх от това че може да го обвинят в какво ли не.аз съм готов да се вдигнем,но за водач и аз не съм съгласен.би трябвало всеки да се почувства водач и да тръгнем срещу тези тъпанари и ако трябва да се стигне до съда в страсбург.нямям много средства защото съм баща на три малки дъщери, но ако трябва ще заема само и само да подкрепим федерацията за да можем да ходим спокоино да си търкаме без да се крием.смятам в наи скоро време да стана член на федерацията и дано всеки от този форум да направи същото и тогава когато станем много да можем да се надигнем без страх срещу кожодерите в българия.
Имаш /+/ от мен добре казано
Гост Гост
Заглавие: Re: акции............. Чет Фев 17, 2011 6:28 pm
toni83 написа: