Заглавие: дайте съвет за уред на Валчев Чет Апр 22, 2010 10:23 am
Нов сам и искам савет за уред на Валчев някои ползвал ли е,и можели да сподели впечатления?Колебая се между миладинка,автоматичен на Валчев.Ако пак имате други мнения за марки и модели моля да ги споделите-ЩЕ СЕ РАДВАМ!!!
adminn Admin
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Чет Апр 22, 2010 7:53 pm
Колега, не се връщай 20 години назад погледни това http://www.imperio.dir.bg/_wm/catalog/item.php?did=181510&df=14&dflid=3
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
gog Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Чет Апр 22, 2010 8:13 pm
Тука Вълчев много го необичат Автоматичния му е по добър от призмите 3или 4 Или са от едно ниво
traktoristkombainerov Новобранец
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пет Апр 23, 2010 8:07 am
имах предвид за рамка на Валчев и автоматичният му,или миладинка .Трябва ми машинка за далбочина и големи обекти без значение дали дели метала.Важното е да не пропуска до 2 метра.И ми се струва по това което чета в форума че май ще ми трябва рамков уред.Тай като всичко друго е монетарка.Както писах не разбирам много,много и затова се допитвам тук.
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пет Апр 23, 2010 11:20 am
Много е слаба на Вълчев рамката. Скоро пробвах една негова и не ми хареса - стабилна, но плитка. Не знам какво очакваш на 2 метра, ама не мисля че ще ти свърши работа, освен ако ще да търсиш трактори и самолети на 2м.
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пет Апр 23, 2010 11:56 am
благодаря за савета,нещо маи наистена не са му добри на Валчев уредите.Чух че обяснявал доста човека и не бил ментарджия,но пак кел фаида като апарата нестава !!!ти с каква машинка бачкаш
топи Цезар
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пет Апр 23, 2010 11:58 am
не си даваи парите напразно.докато се научиш да работиш ще минат 2 месеца.изчакаи малко.даже и тази седмица можем да отидем
dukavataz Новобранец
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пет Апр 23, 2010 12:18 pm
Почвай,от някъде нов колега трактористе.Аз също съм започнал със гадулка.Размерът или машината имат значение след като натрупаш опит.
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пет Апр 23, 2010 1:44 pm
,,ТОПИ,,дай някакав скаип или по добре тел на личните,че не мога да ти пиша на лично.За гарета 2500 с кантара някои имали опит?каква далбочина гони тва добре рекламирано чудо, аии със здраве
stater Про-Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пет Апр 23, 2010 2:06 pm
Щом ти трябва нещо като монетар и рамка вземи си това: http://www.mikronbg.com/PulseMaster.html за Гарета изобщо не си и помисляй не става за нищо
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пет Апр 23, 2010 2:34 pm
незнам гледам доста добри отзиви от твоите колеги в форума за гарета,минелаб ми се струва по добар но ми е малко множко като за сефте.
bobo Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пет Апр 23, 2010 10:44 pm
За гти-2500 ще ти кажа,че един цветен сигнал не може да фане на голямото кале в Младежко ,щото е мнооооого замърсено с шлака.За дълбочинната не знам.То всъщност кале остана ли там,че скоро не съм ходил,ама преди 5-6 години беше лунен пеизаж.
gog Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пон Юни 07, 2010 5:17 pm
Да се включа и аз за рамките или по точно за импулсни на вълчев повечето рамки които съм виждал много трудно работят когато е замърсено понеже много са издути Вълчев преди правеше рамки за реални дребни предмети които по може да се открият и затова ги прави по чуствителни към дребни предмети но неса издути и работят добре Мисля че от скоро прави по нечуствителни към дребни предмети но и много по дълбоки Топи кажи как е рамката опишия как работи по подробно Когато се купува трябва да се съобразява къде и за какво ще се ползва
maksim12 Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пон Юни 07, 2010 8:16 pm
traktoristkombainerov написа:
Нов сам и искам савет за уред на Валчев някои ползвал ли е,и можели да сподели впечатления?Колебая се между миладинка,автоматичен на Валчев.Ако пак имате други мнения за марки и модели моля да ги споделите-ЩЕ СЕ РАДВАМ!!!
лили призма си вземи 3 ка или гарет аце 250 малко пари са и са хубави ма6ини 6те остане6 доволен за малко пари добри апарати
zlatko Легионер
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пон Юни 07, 2010 10:04 pm
Приятелю не ги слушай тез кавали, от мен един съвет-намери човек който се е занимавал с металдетектор от 5-10godini и той да ти каже какъв апарат да си вземешМЕЖДУ ДРУГОТО НА ВЪЛчЕВ РАМКИТЕ НЕ СА ЛОшИ)
ztec Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пон Юни 07, 2010 10:18 pm
Много добър съвет колега zlatko Послушай го колега няма да съжаляваш
maksim12 Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пон Юни 07, 2010 10:26 pm
zlatko написа:
Приятелю не ги слушай тез кавали, от мен един съвет-намери човек който се е занимавал с металдетектор от 5-10godini и той да ти каже какъв апарат да си вземешМЕЖДУ ДРУГОТО НА ВЪЛчЕВ РАМКИТЕ НЕ СА ЛОшИ)
кажал си ти ве боклук маи 6утоже отдавна не си ял мр6а долна с кеф биь ти отрязал грукляна
maksim12 Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пон Юни 07, 2010 10:27 pm
maksim12 написа:
zlatko написа:
кажал си ти ве боклук маи 6утоже отдавна не си ял мр6а долна с кеф биь ти отрязал грукляна
а тая гадулка си я нажри в мазният задник селяндур прост
ztec Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пон Юни 07, 2010 10:30 pm
Човеко пишеш много смело на колегата да ти дам тела си и адреса да се срешнем ,че такива като тебе ми е писнало Недей писа прати ми на лични къде и как да ти напаря кашлицата че.......................
zlatko Легионер
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пон Юни 07, 2010 10:34 pm
maksim12 написа:
maksim12 написа:
zlatko написа:
а тая гадулка си я нажри в мазният задник селяндур прост
maksim12-заповядай на сбора ,- имаш вип покана от мен;
ztec Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пон Юни 07, 2010 10:35 pm
И аз ще съм там И аз те каня
emilio Про-Консул
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пон Юни 07, 2010 10:40 pm
Колеги у тоя форум може ли един да напише едно изречение правилно. За това се усира всяка тема,заради дебилния правопис. Извинявам се на колегата за усирането на темата
laki Консул
Заглавие: по темата Пон Юни 07, 2010 10:41 pm
Колеги ,как могат да се ограничат тези малки ПИШЛЕМЕТА дето си врьт пишленцата навсякьде.Тук си пишем за да си помагаме а не като петлета да се ежим.
Гост Гост
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пон Юни 07, 2010 10:42 pm
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 21, 2010 12:43 am; мнението е било променяно общо 2 пъти
zlatko Легионер
Заглавие: Re: дайте съвет за уред на Валчев Пон Юни 07, 2010 10:46 pm
PHOENIX написа:
и колега максим не забравяй да се обадиш на ТВ скат все пак събора трябва да стане известен с нещо .. ако не с друго поне атракция да има