Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Пет Юни 25, 2010 9:25 pm
Нещо да ви кажа за ХР-то.Направено си е за пита 22,5 см.,защото с нея балансът му е много добър.27-санитеметровата пита е по тежка и носи ръката.Е,ако си я отпуснал деИ аз мислех,че е направено за 27 см.пита,но малко си промених мнението.
Всяко идиотско начинание има своето философско оправдание.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Пет Юни 25, 2010 9:42 pm
Ако това й е косура на антената ... ехеее С 27 е супер просто.Но вече по-големите са кофти.Губи се смисъла на апарата с тях.2-3 години съм влачил 3кг апарат без никакъв баланс на тежеста,та XP ми е като перце
Magikman Консул
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Пет Юни 25, 2010 9:49 pm
Ама нали е супер апарат?Аз бях с миладинка,за мене са страхотни машинки,и тя е по-лека.Но въобще не пее по дискриминация с ХР-то.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Пет Юни 25, 2010 10:05 pm
Кофти,че май няма във форума колеги с Г-макс да кажат лични впечатления.Но би трябвало на бързина и дискриминация да е същия като пауъра,защото процесора им е същия.
djotoriij Преторий
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Съб Юни 26, 2010 6:25 am
Magikman написа:
Нещо да ви кажа за ХР-то.Направено си е за пита 22,5 см.,защото с нея балансът му е много добър.27-санитеметровата пита е по тежка и носи ръката.Е,ако си я отпуснал деИ аз мислех,че е направено за 27 см.пита,но малко си промених мнението.
Така е.
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Юли 18, 2010 3:24 pm
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Юли 18, 2010 3:25 pm
Magikman,ти си 27 ли си ?
Magikman Консул
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Юли 18, 2010 6:16 pm
Да,имам и 22,5,и 27-ца
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Юли 18, 2010 6:26 pm
С 27цата прави ли ти проблеми като се усили ?
Magikman Консул
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Юли 18, 2010 7:41 pm
Никакви
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Юли 18, 2010 8:07 pm
Ясно,мерси Отиваме на ремонт значи
imperio Цезар
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Юли 18, 2010 8:44 pm
Какво ще ремонтираш?
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Magikman Консул
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Юли 18, 2010 9:09 pm
Aemilivs написа:
Ясно,мерси Отиваме на ремонт значи
Я ми опиши какво става?
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Юли 18, 2010 9:11 pm
Потенциометър. Вече ми е ясно какъв е проблема.Не е за умиране.пак работи идеално,но ще се отстрани че дразни
Magikman Консул
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Юли 18, 2010 9:13 pm
Поне е лесно за смяна.
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Юли 18, 2010 9:24 pm
Тест дискриминация
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Юли 18, 2010 9:26 pm
Че това си е сигнал за копане ! Тоя е сложил треша на ауто.Не е много правилно според мен.
pavlinbass Про-Консул
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Вто Окт 05, 2010 11:49 am
Пълна промяна на XP Gmaxx
inucente Новобранец
Заглавие: Re: Интересни клипчета за колегите с XPgoldmaxx power Нед Ное 28, 2010 10:45 pm