Заглавие: Re: коруби............. Чет Апр 15, 2010 7:45 pm
Какво за тия коруби?Вадих находка 600 броики такива и със зор ги дадох на цената на костаците-шаиби.
leo 1 Преторий
Заглавие: коруби Чет Апр 15, 2010 8:19 pm
колегата тези данеги има за находка или може би иска да пита за тях но снимките са мо много лоши,а аз вадих гърне с 1800бр
alpay_es Легионер
Заглавие: Re: коруби............. Чет Апр 15, 2010 9:39 pm
колеги знам че навсякъде е пълно с тези коруби,ама става въпрос за хоби ,аз каквото и да вадя се кефя(без капачки за буркан),пожелавам ви да намерите златни по 1800 бр
leo 1 Преторий
Заглавие: коруби Чет Апр 15, 2010 9:43 pm
мерси колега удоволствието и преживяването е много голямо пожелавам го на всеки колега да го преживее
laki Консул
Заглавие: за курубите Чет Апр 15, 2010 9:55 pm
Приятелче ,и да има качество-5лв
Гост Гост
Заглавие: Re: коруби............. Чет Апр 15, 2010 10:07 pm
FILIP2 написа:
dai hubava ciala davan ti 5 lv
Страшен пазарлък направи! Ето виш тук http://www.aukro.bg/item935282961-lot-ot-2-vizantiiski-moneti-korubi.html#gallery
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: коруби............. Чет Апр 15, 2010 10:09 pm
Колеги не го обръщайте на аукцион,да не се налага да търкам коментари.
Заглавие: Re: коруби............. Чет Апр 15, 2010 10:10 pm
мерси ша ги взема
FILIP2 Консул
Заглавие: Re: коруби............. Чет Апр 15, 2010 10:22 pm
Кире би ли истрил постовете ми с емотикони както и този благодаря предварително качих програмата благодаря и за това
Готово истрих ти постовете с емотиконките,този нека ти стои заради точките.Браво че успя със кирилизацията.
bulgari Легионер
Заглавие: Re: коруби............. Чет Апр 15, 2010 11:22 pm
alpay_es написа:
колеги знам че навсякъде е пълно с тези коруби,ама става въпрос за хоби ,аз каквото и да вадя се кефя(без капачки за буркан),пожелавам ви да намерите златни по 1800 бр
Къде е пълно с такива то навсякъде вече всичко е обрано така стана вече че ще се радваме и на по един костак ако измъкнем днес много мои познати вече се отказаха да търсят щото нищо не пуска поне за стимол. през последните две години с повече от три монети не съм се прибилал от излет
alpay_es Легионер
Заглавие: Re: коруби............. Пет Апр 16, 2010 12:57 am
Къде е пълно с такива то навсякъде вече всичко е обрано така стана вече че ще се радваме и на по един костак ако измъкнем днес много мои познати вече се отказаха да търсят щото нищо не пуска поне за стимол. през последните две години с повече от три монети не съм се прибилал от излет
Сигурно защото през тези 2 години ходиш само на едни и същи обекти колега .....няма как да стане .