Заглавие: политиката в БГ и НИЕ Вто Апр 13, 2010 10:51 pm
adminn тук можем ли да коментираме политиката в БГ ? все пак освен хобито и политиката в БГ ни интересува,а защо не и да можем гражданската си позиция не само да споделим,но и официално да изразим от името на форума,защо не и от името на федерацията?! ако темата е табу- да се изтрие
sirakov Новобранец
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Сря Апр 14, 2010 2:43 pm
ти па чак и разрешение ли искаш да пуснеш некоя тема??!!! ейййййй тоя adminn много ви е наплашил нещо! иначе е ясно, ПОЛИТИКАТА - ебана, НИЕ - преебани
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Сря Апр 14, 2010 6:05 pm
sirakov написа:
ти па чак и разрешение ли искаш да пуснеш некоя тема??!!! ейййййй тоя adminn много ви е наплашил нещо! иначе е ясно, ПОЛИТИКАТА - ебана, НИЕ - преебани
как нема да ме е страх,неща админн пак да ми изтрие регистацията,та затва с една дума с негово знание тема пускам и ти внимавай кви ги пишеш,4е като мен да не духаш после супата но си и мисля,4е ве4е форума е по-демократи4ен(особенно след като всесилните от федерацията не могат да влияят на adminn)
apti Легионер
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Сря Апр 14, 2010 7:21 pm
...бате по тази тема не админа а бате Бойко може да те подпука ...щото той нали знаиш малко каратис пада...освен туй пожарникар а защо не и бивша мутра...А другия цецо и той бабаит...нали знаиш как улови уктопода за топките та пускане нема...А за Дянков да не говорим-ко та гепи гладен ши умреш
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Сря Апр 14, 2010 7:51 pm
apti написа:
...бате по тази тема не админа а бате Бойко може да те подпука ...щото той нали знаиш малко каратис пада...освен туй пожарникар а защо не и бивша мутра...А другия цецо и той бабаит...нали знаиш как улови уктопода за топките та пускане нема...А за Дянков да не говорим-ко та гепи гладен ши умреш
ама батее,аз само ги хваля и никво критикуване.с една дума съм на тяхна страна,ама те незнаят тва.ако си4ки от форума кажем,4е сме на тяхна страна и току виж са променили закона и после няма да ни гонят.затова предлагам да ги фалим само , а форума от наше име писмо да прати на бате бойко да не ни гонят(без кабап4ета за тях ще гласуваме само и само да сме по-демократи4на държава)
apti Легионер
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Сря Апр 14, 2010 11:03 pm
...а тъй бате... само ще хвалиш, ша трепериш и мирно ши стоиш ...и да знаеш че ще съфнем и вържем бъди сигурен...
bobo Консул
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Сря Апр 14, 2010 11:38 pm
apti написа:
...а тъй бате... само ще хвалиш, ша трепериш и мирно ши стоиш ...и да знаеш че ще съфнем и вържем бъди сигурен...
А,туй го знаем-те ни опрашват -ние цъФтим!
Гост Гост
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Чет Апр 15, 2010 7:58 pm
Хванаха и неуловимите или недосегаемите нещо такова-ръкопляскайте,радвайте се! Ама аз повече без кибапчета не гласувам,поне едни кибапчета да ми останат.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Чет Апр 15, 2010 8:02 pm
Аааа колега не така бе,не се продавай толкоз тънко!Поне за телешка главичка във шкембе Толкоз ли ти е пресипнал гласа та за едни кебачета ще го даваш я?!?!
Гост Гост
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Чет Апр 15, 2010 8:31 pm
sony147 написа:
Аааа колега не така бе,не се продавай толкоз тънко!Поне за телешка главичка във шкембе Толкоз ли ти е пресипнал гласа та за едни кебачета ще го даваш я?!?!
Ето ни сега главички,само че на са в шкеме и не са телешки!
Гост Гост
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Чет Апр 15, 2010 11:45 pm
Последната промяна е направена от PHOENIX на Вто Дек 07, 2010 8:39 pm; мнението е било променяно общо 1 път
TITUS Про-Консул
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Пет Апр 16, 2010 9:38 am
т.е. да гласуваме за тея които ще ни оправят,нооо,,,,абе тея са големи специалисти кога става дума за оправяне.и вижте как и колко дълго се ни оправят и всякак.въпроса е как да променим статуквото и тея оправници да мислят и действат като европейци и да либерализират хобито ни.ми мен ако някой пита да не гласуваме за тея,де дават кебап4ета,а на тея,де писмено ще ни обещаят това,кое искаме.то4но затова трябва да имаме работеща федерация,а защо не и движение
Гост Гост
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Чет Апр 22, 2010 8:27 pm
Да ни е честит новия здравен министър! http://vbox7.com/play:e2425664
apti Легионер
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Чет Апр 22, 2010 10:55 pm
stemla написа:
...бате таз женица май не е много тамъндан....ама то и тоз дето я турил за министър и той не го бива...
Гост Гост
Заглавие: Re: политиката в БГ и НИЕ Чет Апр 22, 2010 10:58 pm
apti написа:
stemla написа:
...бате таз женица май не е много тамъндан....ама то и тоз дето я турил за министър и той не го бива...