Заглавие: да ви се похваля Сря Апр 07, 2010 8:54 am
От другата седмица живот и здраве отивам на курс Търсят работници за новия сезон за нови разкопки на Перперикон.Ще копаем с лъжици от 8.00-14.00 срещу възнаграждение от 25лв.Но аз това не го приемам за работа,а за обучение между професионалисти. Работа мечта за всеки По късно ще ви пиша за развитието на събитията.
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: да ви се похваля Сря Апр 07, 2010 9:41 am
е браво то това си е един вид награда.да почерпиш ей
adminn Admin
Заглавие: Re: да ви се похваля Сря Апр 07, 2010 9:56 am
Поздрави приятелю, това е наистина добра новина. Колкото повече колеги /не иманяри/ се включат в такива разкопки толкова по-добре, защото по този начин ще се агитира и разяснява на археолози и други хора, че Федерацията е за добро. Дай допълнителна информация, къде може да се запишат и други колеги, сигуран съм, че ще има интерес.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
charon Цезар
Заглавие: Re: да ви се похваля Сря Апр 07, 2010 10:46 am
И в нашия край имаше един такъв обект дето археолозите набираха хора,за разкопките,но за жалост държавата не отпуска пари,да се продължи и работата така си остана свършена до половината.
nasko75 Джадай
Заглавие: Re: да ви се похваля Сря Апр 07, 2010 12:16 pm
Колега е това е работа
топи Цезар
Заглавие: Re: да ви се похваля Сря Апр 07, 2010 6:59 pm
слагаи един пинпоинтер в джоба и си ти
sparta79 Легионер
Заглавие: Re: да ви се похваля Сря Апр 07, 2010 7:03 pm
вземи и нас ще сме послущни....
Павето Легионер
Заглавие: Re: да ви се похваля Сря Апр 07, 2010 8:42 pm
Бих дошъл и аз ....ама ми са слаби ангелите и ще влезна в грях . Или да набия някой всезнайко архиолог .
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: да ви се похваля Сря Апр 07, 2010 9:06 pm
Как може и ние да се доредим
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: да ви се похваля Сря Апр 07, 2010 9:14 pm
затам несме кат на видят с лопатите и си хварлят шапките
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: да ви се похваля Чет Апр 08, 2010 9:24 am
tabella написа:
От другата седмица живот и здраве отивам на курс Търсят работници за новия сезон за нови разкопки на Перперикон.Ще копаем с лъжици от 8.00-14.00 срещу възнаграждение от 25лв.Но аз това не го приемам за работа,а за обучение между професионалисти. Работа мечта за всеки По късно ще ви пиша за развитието на събитията.
Колега, имаш ли апарат? Я ги питай дали им трябва като дарение един апарат - ще говоря с колегите, или Баунти Хунтер или Фишер Ф2 /археолозите си падат по тоя клас апарати/ от името на Федерацията и mdetectors.com пиши на office@mdetectors.com
tabella Легионер
Заглавие: Re: да ви се похваля Чет Апр 08, 2010 10:29 am
www.mdetectors.com написа:
tabella написа:
Колега, имаш ли апарат? Я ги питай дали им трябва като дарение един апарат - ще говоря с колегите, или Баунти Хунтер или Фишер Ф2 /археолозите си падат по тоя клас апарати/ от името на Федерацията и mdetectors.com пиши на office@mdetectors.com
ок ще питам,не вярвам да откажат.Каква документация да им искам срещу дарението?
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: да ви се похваля Чет Апр 08, 2010 11:52 am
Ще ги питаме, вземи телефон и пиши на office@mdetectors.com http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=21_54&products_id=187 това ще им дарим а ти гордо ще движиш с фанелка на mdetectors.com
Vologes Новобранец
Заглавие: Re: да ви се похваля Пет Апр 09, 2010 8:46 pm
Поздравления и не си забравяй и лопатата, че Ники Овчаров не си поплюва много да копае с разните му там мистрийки и стъргалки...Първият и единствен път, когато посетих Перперек се натъкнах на грозната картина, как общи работници разравят детски гроб с кирка и изхвърлят кости извън изкопа. Дано нещата са се променили във "Феодалство Овчаров", но силно ме съмнява...
ivan113 Преторий
Заглавие: Re: да ви се похваля Пет Апр 09, 2010 8:55 pm
tabella написа:
брато ти туко 6то отрепа 6то е тарса4 о форума никои немойе се похвали с такова не6то те направо ни разкарти
maron Легионер
Заглавие: Re: да ви се похваля Съб Апр 17, 2010 4:39 pm
tabella написа:
Кога почват разкопките , защо не съм разбрал, работя там от 10 години, вземете и мен за 25 лева.
maron Легионер
Заглавие: Re: да ви се похваля Съб Апр 17, 2010 4:42 pm
tabella написа:
Ако решиш да дариш нещо за Перперикон, ще говоря лично с Овчаров, едва ли ще откаже, а и пак реклама ще направим на фирмата и федерацията, обърнисе към Кирил той ме познава. https://2img.net/r/ihimizer/i/per09005.jpg/ https://2img.net/r/ihimizer/i/per09037.jpg/ https://2img.net/r/ihimizer/i/per09038.jpg/ https://2img.net/r/ihimizer/i/per09181.jpg/ https://2img.net/r/ihimizer/i/per09182.jpg/
alpay_es Легионер
Заглавие: Re: да ви се похваля Сря Апр 21, 2010 8:15 pm
един познат ми каза че са наели и човек с металотърсач,500 лв заплата.. а за дарението-овчаров няма да откаже
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: да ви се похваля Чет Апр 22, 2010 8:22 pm
то не е зле 500 лв.на тая сиромашия си е доста
outsider Преторий
Заглавие: Re: да ви се похваля Чет Апр 22, 2010 8:28 pm
tabella, николай ми е личен приятел внимавай в картинката
tabella Легионер
Заглавие: Re: да ви се похваля Чет Апр 22, 2010 11:11 pm
я не ми дръж такъв тон,като не знаеш на кой пишеш по добре
outsider Преторий
Заглавие: Re: да ви се похваля Пет Апр 23, 2010 12:20 am
и какъв тон ти дръжа? не думай,че се окъках
danio1978 Легионер
Заглавие: Re: да ви се похваля Вто Юни 29, 2010 12:18 am
Колега,какво стана с работата?Как върви?
sitalk Джадай
Заглавие: Re: да ви се похваля Вто Юни 29, 2010 9:28 am
tabella написа: