Заглавие: Re: Уредите на Миладин Пет Яну 30, 2009 11:27 am
Забравих,цената е като за приятел-500лв.Апарата е чисто нов,продава го защото човека за който го е поръчал не му се е обаждал да си го вземе(сигурно няма парички).
Magikman Консул
Заглавие: Re: Уредите на Миладин Пет Яну 30, 2009 9:36 pm
Колеги,когато пробвате апарата на Миладин,да ви кажа нещо от опит.Припука ли,макар и веднъж по време на сигнала,е желязо.Когато са големи железа,или пирони,или старите подкови,сигналът сякаш е чист,но в един момент припуква.Даже на много силно орудени почви,където се работи на дискриминация 0 или 1,за да бърка,пак припуква на железата.Изкопах доста боклуци,преди да установя този факт Споделям ви,за да ви спестя време Че той и Миладин не си познава работата на машините,колкото мене
GEPITO-VT Легионер
Заглавие: Re: Уредите на Миладин Съб Яну 31, 2009 12:45 am
Ще го имам предвит.
GEPITO-VT Легионер
Заглавие: Re: Уредите на Миладин Съб Яну 31, 2009 1:46 am
Странно!Разглеждайки раздела-купува-продава,не срещнах нито една обява за продажба на Миладинка,Silent или New Force.Наистина ли си вършат добре работата,или всичките са препродадени.
Здравейте!Днес пробвах апаратите.На усиления антената е 38см.Цветните сигнали са безгрешни.На дискриминация 5,железа не отчита.Колониална монета отчита на 30-33см.,капак от меден съд с диаметър 15см.на 85см.Не съм си и мечтал за такъв уред,утре го вземам и яко по баирите.
Като купиш миладинката,ако може да я снимаш и да качиш снимката да я видя,че много съм се навил да си вземам такава.
GEPITO-VT Легионер
Заглавие: Re: Уредите на Миладин Пон Фев 02, 2009 10:55 am
4орта написа:
GEPITO-VT написа:
Колониална монета отчита на 30-33см.,капак от меден съд с диаметър 15см.на 85см.
В земята ли?
Разбира се ,че в земята.Не искам да звуча като рекламно лице,но уреда е идеален.С голямата антена не показва железа на плитко,а на по-дълбоко например за копия,брадви и т.н. Другият който пробвах е с малката антена,но в сравнение с голямата,дълбочината му е много по-малка.Като цяло уреда е категоричен и прецизен в сигнала както каза колегата,но трябва да свикне ухото-аз свикнах бързо.За такива пари си заслужава(в сравнение със заводски).Незнам какви цени ще иска Миладин,но съветът ми към тези,които са решили да си вземат от него е да отидат до Монтана и да говорят лично с производителя и да обяснят какво искат.
Късмет на всички!
boqn_bs Новобранец
Заглавие: за меладин Вто Фев 03, 2009 12:25 am
ас си порачах апарата но се отказах защото сам социално слаб да еба.GSM му е 0888200299 Миладин от монтана.
много сме лудите еиии,си ебало мамата))ama tuk sme zaedno
Вземи си Миладинка,но без VCO дискриминация.Не е направена добре.На лека почва,римска монета на повърхността я дава скърцащ сигнал,демек желязо.Иначе на другия си режим е добре-и като дълбочина,и като делене.
Гост Гост
Заглавие: Re: Уредите на Миладин Пет Фев 13, 2009 10:40 pm
..
Последната промяна е направена от neroni на Пет Мар 13, 2009 5:59 pm; мнението е било променяно общо 1 път
................................................................................ ......................................................................... Вече се пише на Кирилица.
[quote="askona b"]zdraveite nov sam vav foruma iskam da si kupq miladinka no nqmam nito gsm nito mail ako nqkoi mi pomogne 6te sam mnogo blagodaren[/qu
Следващия път отиваш директно на Бан панела.Заради писането на латиница.