Fisher F75-това ли е уреда,на който можем да разчитаме?Дайте малко info,слушал съм мн за него,но все още немога да склоня глава и да отида да го взема.Може ли да го сравним с GTI 2500 и Tesoro Tejon
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: Re: Fisher F75 Нед Фев 21, 2010 7:30 pm
Колеги, тая седмица идваха в офиса две момчета от Родопите да си купуват машинка. До като думахме стана дума за F75, та реших да им направя едно показно... Взех един камък - силно оруден, толкова силно, че кламери и топлиики стоят залепени за него. поднесох го към F75 използвайки спусъка за земя и балансирах апарата и хващаше пред него доре много малки метални предмети. С този камък шега не бива и апаратите, които се справят с вего струват от 2000-2500лв. нагоре. Това един от многото примери, които мога да дам в полза на F75. Сташно лек, бърз и безгрешен апарат. За него имаме и голяма 45-38см DD, която е дълбока колкото рамка. За мен той е най-оптималния апарат на пазара.
колега задаваш излишни вепроси отвори на форума на фишер и чети толкова много е написано че въпросите са ти излишни чети
къде е това 'много написано',че не го виждам
Гост Гост
Заглавие: Re: Fisher F75 Вто Мар 02, 2010 11:50 am
na silno urudeno e 2 pati po dalbok ot eksplorerite
adminn Admin
Заглавие: Re: Fisher F75 Вто Мар 02, 2010 1:56 pm
Май работеше на 13khz и като добавим, че софтуера е супер, апарата е може би най-добрия за своя клас, а и май по принцип.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Karbon Новобранец
Заглавие: Re: Fisher F75 Пон Мар 08, 2010 1:48 am
Привет на вс посетили тази тема,която публикувах с цел да разбера нещо,което не бях чувал за F75..повече от 6 месеца се рових из каталози,сайтове и магазини,който предлагат търсеща техника и установих,че колкото повече човек се лута в търсене на подходящия апарат за себе си,толкова повече се заблуждава и обърква от това,което чува като информация.Затова съветвам колегите,току що навлизащи в роли на филм,в който 'изиграх своята и аз' .. да бъдат по-решителни във избора си и да не се влияет от чутото,написаното и 'плютото' за това,което са избрали ;]..Относно Fisher F75 искам да споделя че е апарат мечта,не го казвам защото вече съм притежател на това чудо,а защото ме впечатли какво може да прави повреме на тест.Мн лесено меню(2,3 пъти прочитане на инструкцията и си готов за теста),за удобството на работа да не говорим(лек)!А до това от къде го взех: Imperio бе магазина,който отговори на вс ми изисквания-колегиално отношение от страна на момчетата,гаранция за качество и произход на продукта,както и цена;]]Затова им пожелавам мн успехи в продажбите,а на нас приятели здраво ни Дупе и яки нерви за да няма
Гост Гост
Заглавие: Re: Fisher F75 Вто Мар 09, 2010 9:37 pm
аз също съм много доволен от уреда макар да не познавам всички настройки,работя само на общ режим но желязо не вадя въобще,сравнявах го с два експлорера и фишера е два пъти по дълбок на силно уродено и на експлорерите половината изкопани сигнали бяха железа,дискриминацията е перфектна
bobo Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Мар 10, 2010 7:29 am
ianmaklaud написа:
аз също съм много доволен от уреда макар да не познавам всички настройки,работя само на общ режим но желязо не вадя въобще,сравнявах го с два експлорера и фишера е два пъти по дълбок на силно уродено и на експлорерите половината изкопани сигнали бяха железа,дискриминацията е перфектна
Останах с впечатление,че си от бургаско-ако не се бъркам ,и ако е така как се справя Фишера в Странджа
joro i Легионер
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Мар 10, 2010 9:35 am
И на мен ми стана любопитно
Гост Гост
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Мар 10, 2010 2:06 pm
то в бургас е по урудено от странжата но съм доволен,фишера работи 2 пъти по дълбоко от експлорерите и не вадя желязо а само цветни сигнали,експлорерите половината им сигнали са желязо,за мен няма по дълбок монетар за тежки почви от ф75
мерцедес G Легионер
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Мар 10, 2010 2:19 pm
ianmaklaud написа:
то в бургас е по урудено от странжата но съм доволен,фишера работи 2 пъти по дълбоко от експлорерите и не вадя желязо а само цветни сигнали,експлорерите половината им сигнали са желязо,за мен няма по дълбок монетар за тежки почви от ф75
Колега нищто лично но мисля че в някой от постовете си беше писал че търсиш миладинка защто като работи толкова добре ФИШЕРА на уродено търсише да закупиш МИЛАДИНКА
bobo Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Мар 10, 2010 2:22 pm
Аз се бях настроил към тесоро супер трак,ама сега ще имам и фишера предвид.Без друго няма да бързам с покупката и ще гледам първо да ги изпробвам и двата. Благодаря за инфото.
Гост Гост
Заглавие: Re: Fisher F75 Сря Мар 10, 2010 8:47 pm
колега,имам много апарати но ходим доста хора да търсим и да има миладинка за другите колеги
stoian8411 Преторий
Заглавие: Re: Fisher F75 Чет Мар 11, 2010 7:26 pm
добре де, 10 стотинки на ква дълбочина ще ги хване в нормална почва.интересувам се щото може и да си взема една машина.
mdetectors.bg Джадай
Заглавие: БГ видео тест за Fisher F75 със магнитен камък... Чет Мар 11, 2010 10:41 pm
Здравейте Приятели, преди време бях Ви писал за много интересен тест, който правим с Fisher F75. Щом получим нов модел апарат правим задължително доста тестове за да можем да бъдем максимално осведомуни относно възможностите му. За целта част от тестовете са със силно орудени скали, почви /имаме от цяла България материал/. Обикновенно монетарите IB минават няколко стандарни теста с гранитни камъни и скали от Родопите, Странджа Северозападна Стара планина. Тамнещата са ясни - апарат от този клас на Fisher F75 е нармално да се справи, но ... има един вид скали-камъни, които са за тестовете на PI - пурсиндукторните апарати - това са магнетитни камъни на които се залепват не само кламери и кърфици, ами и доста по-големи предмети. С тези камъни правихме теста за Fisher F75 и останах изумен - апарата се балансира без проблем, но при все това и хващаше през него стотинка на достатъчно разтояние имайки в предвид, че става дума за магнетит. Вижте това видео наистина е уникално. Един клиент, когато вида това, каза : "е това е като GPX4500" Утри ще Ви кача и видео на Fisher F75 със търсеща сонда 38x30cm. SEF DD, защото някои колеги намекнаха, че апарат бил много зле с тази сонда. Дали ще се справи ?
Гост Гост
Заглавие: Re: Fisher F75 Чет Мар 11, 2010 11:38 pm
нямам нормална почва край мен да пробвам но 1лв на 45см,ако отида на чисто ще пробвам и ще пиша
www Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 12:38 am
КОЛЕГА,НИЩО ЛИЧНО СПРЯМО ТЕБ ,АМА ТИ ПОЩУРЯ С ТЕЗ ДЬЛБОЧИНИ БРЕ, ТИ НЕ ОСТАВИ ПОЛЕ ЗА ИЗЯВА НА КОЛЕГИ С ДРУГИ МАШИНИ-ЛЕВА ГО ЗНАЕШ КАДЕ СЕ НАМИРА-ИЛИ МИНАВАШ НА ХОД И ГО ЗАСИЧАШ-ЩОТ СА 2 РАЗЛИЧНИ ТЕСТА
Гост Гост
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 10:13 am
колега,влез и чети в руските форуми и сайтове,сигурно и те са пощуряли-аз като ходя да търся не си нося рулетка да меря кое на колко излиза но вярвам на братушките,дюпондии съм вадил на втората лопата
www Консул
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 10:56 am
с тази стандартната сонда малко ми е сьмнителна работата-даже много сьмнейшен с есцелатора ,ако е-по бих се замислил,че е вьзможно на 45см но пак с 1 наум.... нека и други да изкажат мнение и не се впрягай казах ти,че нямам нищо лично спрямо теб-обсаждаме апарата туй,че го притежаваш не е причина да палиш....
denarr Преторий
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 12:41 pm
колега намали малко сантиметрите че колегите сас GPтата ша са обесат че са дали по 5000лв а не са си взели F75.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 12:50 pm
ianmaklaud написа:
Де го сега Джендака да ти каже че няма по-добро от Майнлаб По Бургас сте големи фенове, като дадете една капа пари за нещо и вече по-добро от това нема
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Fisher F75 Пет Мар 12, 2010 12:58 pm
ianmaklaud написа:
нямам нормална почва край мен да пробвам но 1лв на 45см,ако отида на чисто ще пробвам и ще пиша
Тоя 1лв го закопай на 30см на джоб и ако го хванеш като цветен метал ще ти купя още един фишер !