Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 10:19 am
Е то и децата знаят,че апаратите на Владо са копие на легендата Трой!!!
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 11:01 am
Къде видя тая прилика бре ?! Ако е в това че на педния панел има жълти, червени и бели надписи е прилика, ама няма как да цепна отпред синьо или зелено ! И на мен задницата на новата Е класа ми прилича на Хюндай Соната, ама това си е мое мнение ....
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 11:34 am
Аз пък не разбрах от този коментар що трябва да се засягаш!!!!
Гост Гост
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 12:02 pm
Някой ако има мнение за тези машини да драсне някой ред
d.dr Легионер
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 12:11 pm
stohio написа:
Някой ако има мнение за тези машини да драсне http://www.troycustomdetectors.com/ ред
Разгледаиги тук
www Консул
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 12:43 pm
абе,тези машини да нямат някаква врьзка сьс завода на BMV--X3---X5 баси схемата
BEKS Консул
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 1:02 pm
Тя и мойта от аватара прилича на Маска,ама си е съвсем различен апарат.
pgd Консул
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 6:11 pm
каква е тази техника колега?
yaponetsa Цезар
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 6:41 pm
.
Последната промяна е направена от yaponetsa на Нед Сеп 18, 2016 8:09 pm; мнението е било променяно общо 1 път
adminn Admin
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 7:37 pm
кършака написа:
Брейййй това Миладин ли е? Доста еклектичен панел ... нито чветове, нито корчета - едно с едно не е Интересно ми е за колко си купил това?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
sc Про-Консул
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 7:41 pm
мисля 4е не е на миладинка..поне не сам виздал с такав панел миладинка
4орта Про-Консул
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 9:12 pm
Цитат :
Ей, тя по хубава от мойта маска. Покажи как работи и от де я купи че много ми хареса. Като ром съм станал, все шареното ми хваща окото
vende Легионер
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 9:46 pm
като гледам по хубава от мойта маска нема Каквиса тиа Боклу
BEKS Консул
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 9:47 pm
Не е на Миладин,копчетата са си еднакви и на живо ижглежда доста добре и работи така.Повече инфо не давам.
Последната промяна е направена от кършака на Пон Фев 15, 2010 2:13 pm; мнението е било променяно общо 1 път
pgd Консул
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 9:53 pm
много мистериозно бе колега......
BEKS Консул
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Пет Фев 12, 2010 10:37 pm
pgd написа:
много мистериозно бе колега......
Гледам да се предържам към темата колега,иначе ще почне едно хвалене, после плюене и нали знаеш как зарършва всяка тема тук.
Magikman Консул
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Съб Фев 13, 2010 8:46 am
adminn написа:
кършака написа:
Брейййй това Миладин ли е? Доста еклектичен панел ... нито чветове, нито корчета - едно с едно не е Интересно ми е за колко си купил това?
Не е миладинка със сигурност.Питите са му съвсем различни.А интересно защо Троя ги спряха от производство?Дали не готвят някаква нова бомба за пазара?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Съб Фев 13, 2010 9:09 am
По скоро да не би щото е неконкурентно способна.Гледам цената на новата Сянка 5 движи около 1000 долара -Колегите у щатските форуми обаче пишат че за тия пари ще си вземеш 2 Тесоро със същите показатели.
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Съб Фев 13, 2010 10:11 am
Висторията на семейната фирма тесоро има няколко съдружия за известно време.Трой е проект на другия съдружник,който след време поема друг път на развитие.Така този модел апарати са изоставени.
adminn Admin
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Съб Фев 13, 2010 12:21 pm
Magikman написа:
adminn написа:
кършака написа:
Не е миладинка със сигурност.Питите са му съвсем различни.А интересно защо Троя ги спряха от производство?Дали не готвят някаква нова бомба за пазара?
Сега гледъм дръжката и се сещам, че е от североизточна България или по-точно централна северна. Прав ли съм?
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
BEKS Консул
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Съб Фев 13, 2010 3:37 pm
Направо е централна Балгария,от Пловдив е.Това е един от моделите му,име няма да кажа без негово позволение.
Последната промяна е направена от кършака на Пон Фев 15, 2010 2:15 pm; мнението е било променяно общо 1 път
mitko Новобранец
Заглавие: Re: Подобна техника на външен вид като Golden Mask Съб Сеп 18, 2010 11:23 am
кършака написа:
Не е на Миладин,копчетата са си еднакви и на живо ижглежда доста добре и работи така.Повече инфо не давам.
от къде го изрови тос модел инересен ми е предполагам е българси?нали.