Заглавие: Продавам JeoSonar 3D Double System Сря Яну 20, 2010 6:10 pm
Продавам JEOSONAR 3D Double System с две години гаранция закупена преди 2 месеца и никога не е използвана, с три пити 21 на 31 , 36 на 44 и 60 на 100см. Цена 2999 Евро Линкове със снимки:
.. даже при положение че на твоя всички надписи са на турски намали 5-6 пъти цената и може да намериш клиент
nbkvy2e Новобранец
Заглавие: Re: Продавам JeoSonar 3D Double System Сря Яну 20, 2010 7:36 pm
Този http://mdetectors.com/product_info.php?cPath=55&products_id=197 е най обикновенния модел и е само с една пита.И не знам откаде ти хрумна за турския но всички надписи , упътвания и гаранционни карти са на Английски .
НИКОГА НЕ ЗНАЕШ ОТКАДЕ ЩЕ ИЗКОЧИ ЗАЕКА !
Гост Гост
Заглавие: Re: Продавам JeoSonar 3D Double System Сря Яну 20, 2010 7:43 pm
nbkvy2e написа:
И не знам откаде ти хрумна за турския но всички надписи , упътвания и гаранционни карти са на Английски .
ОК СЪВСЕМ ОФИЦИАЛНО се извинявам тогава .. помислих си че е ДЪЩЕРНА фирма на нокта..
ТОЦИ 63 Легионер
Заглавие: Re: Продавам JeoSonar 3D Double System Сря Яну 20, 2010 10:04 pm
Абе то като гледам какво върши това чудо, то цял геофизичен институт бе. Ако зависеше от мен, направо бих разпуснал целия геофизичен институт към БАН, и само срещу някакви си 3000 евро. Пък и този поне няма да краде. А и този изкуствен интелект- направо и за Еврокомисар може да го ползваме. Незнам защо, но много ми прилича на грамофон от 80-те години, само да му бяха добавили платформа за грамофонна плоча.
comander Цезар
Заглавие: Re: Продавам JeoSonar 3D Double System Сря Яну 20, 2010 10:52 pm
абе ас първи една усмивка пратих ама пак нещто е избягала,на грамофон незнам на мене ми прилича на изчезналия кивот
ТОЦИ 63 Легионер
Заглавие: Re: Продавам JeoSonar 3D Double System Чет Яну 21, 2010 1:05 am
То че наивници има много, ама в България явно са прекалено много. Така е щом постоянно ни "нападат" такива произволители и търговци на такива "Измамнически" металдетектори. Един факт ми привлича силно вниманието. Защо световно известни фирми за търговия с металдетектори, като Kellyco във USA изобщо не предлагат такива и подобни детектори. Или защото са много лоялни и честни, или защото в тези "нормалните" държави имат перфектни закони за защита на потребителите. И не само имат, ами и работят безотказно и непоколебимо. Най-приятното което може да се случи на такива фирми там, при подаден сигнал до съответната комисия за нелоялност и измама на клиент е Отнемането на лиценз, а да не говорим за финансовите санкции. И по-важното е че механизмите се задвижват светкавично и никой не им противодейства, та дори и от президента да има протекция съответната фирма. Именно този респект(страх) ги е научил търговците да внимават изключително много. Но много ме изненада факта, че вече още една Българска фирма за търговия със металдетектори, след "Хидролог", сега пък и "Мдетекторс"се е хванала на хорото да продава металдетектори, които не покриват технологичните описания и гарантираните параметри на устроиството, което предлагат. Това мисля си е меко казано "Съучастничество във измама". Тези фирми - първо солидни тестове, пък тогава продажби. Ако Вие не си защитите клиентите, а от там и фирмените интереси, кой друг. Или като всичко в България - Измамата е майка на мизерията.
aiko Консул
Заглавие: Re: Продавам JeoSonar 3D Double System Чет Яну 21, 2010 1:31 am
И аз бях изненадан, но факт. Това не е съвсем класическа измама, защото плащаш металдетектор и получаваш металдетектор. Затова и законът не ги лови.
ТОЦИ 63 Легионер
Заглавие: Re: Продавам JeoSonar 3D Double System Чет Яну 21, 2010 1:40 am
И другото по темата. Не знам някой замисля ли се какво е "закодирано" във наименованието на съответното устройство : JEO SONAR 3D Double System JEO - Не знам какво означава, освен ако са искали да напишат GEO = Земя (Земен) SONAR - Устройство което обикновенно работи със Ултразвук и естественно използва пиезокерамичен излъчвател и сензор ( Само вижте търсещите глави, които нямат нищо общо със подобни устройства) 3D- Естественно това означава Триизмерно сканиране или представяне на предмети. ( При съот- ветното устроиство незнам, може и да е така) Double - естественно означава Двоен или "Двойна", в този случай System - "Система" И в крайна сметка какво се получи : Jeo или Земна Триизмерна(Виртуална) Ултразвукова Двойна Система. Незнам дали е така. Отново, като повод за размисъл.
Последната промяна е направена от ТОЦИ 63 на Чет Яну 21, 2010 1:53 am; мнението е било променяно общо 1 път
ТОЦИ 63 Легионер
Заглавие: Re: Продавам JeoSonar 3D Double System Чет Яну 21, 2010 1:51 am
"Айко" извинявай, но наистина може да е ново. Не съм влизал в този "магазин" от около средата на декември 2009г. Но си мисля че ако го представят така както у нас, то задължително ще има и последствия. Американците са много прецизни в това отношение и изобщо не се притесняват да се "жалват", ако усетят че някой ги мами.