Заглавие: Re: Ако може малко помощ Чет Ное 12, 2009 10:44 pm
Ае па а са намешам-Говори се като за първата предполагаема домонетна форма че били украшения от някакъв вид средиземноморска мида, за слитъците тип Волска кожа сте чели или чули предполагам, за бронзовите стрелички също - И от къде почерпихте сведение че това е тип домонетна форма -Порових се из нета и не виждам такива определения като че ли -та са чудя някой тук пробва ли ни колко знаем или интерпретираме нова Нумизматика.
SPARKO Легионер
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Чет Ное 12, 2009 11:08 pm
celtic ring money- http://images.google.bg/images?hl=bg&rlz=1B3GGGL_bgBG295BG296&um=1&q=celtic+ring+money&sa=N&start=0&ndsp=20
stan960 Джадай
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Чет Ное 12, 2009 11:14 pm
Скюзми не съм го намерил -за тоз линк- тенкс - чиляк са учи дока е жив -права е приказката.
teres1 Легионер
Заглавие: 2 Чет Ное 12, 2009 11:31 pm
големи сладури сте щом не искате да се ъпгрейдвате няма да ви карам на сила мислете си за халкички и фибули щом искате ако някой има в повече от тези украшения според вас спокойно може да вземе да ми подари малко апък ще измислим нещо и аз мога да подаря нещо
zempar Цезар
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Чет Ное 12, 2009 11:38 pm
аз съм ги нанизал на една тръба и съм закачил пердетата за тях , жената е мноо доволно лесно са плъзгът
Български металотърсачи
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Чет Ное 12, 2009 11:44 pm
zempar написа:
аз съм ги нанизал на една тръба и съм закачил пердетата за тях , жената е мноо доволно лесно са плъзгът
ем те за друго маи не стават в бг . а в акционите са по 10 долара
zempar Цезар
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Чет Ное 12, 2009 11:57 pm
карай , те и пердетата са ми римси така че поне стават комплект
Български металотърсачи
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Чет Ное 12, 2009 11:59 pm
zempar написа:
карай , те и пердетата са ми римси така че поне стават комплект
е като прададеш комплекта поне ште земиш нешто ама после с женаси как ште се оправяш
zempar Цезар
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Пет Ное 13, 2009 12:05 am
като казвам че пердетата са римски имам предвид че са толкова стари , не че съм ги купувал от там , тъй че нищо не мога да продам
Български металотърсачи
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Пет Ное 13, 2009 12:07 am
zempar написа:
като казвам че пердетата са римски имам предвид че са толкова стари , не че съм ги купувал от там , тъй че нищо не мога да продам
е то о стана и да са наистина от римско време
zempar Цезар
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Пет Ное 13, 2009 12:10 am
не са , ама така изглеждат , с жената сме върли пушачи и такава патина хващат че все едно са от него време
Български металотърсачи
pet1r90 Цезар
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Пет Ное 13, 2009 12:14 am
zempar написа:
не са , ама така изглеждат , с жената сме върли пушачи и такава патина хващат че все едно са от него време
оффф остави то и аз с тези цигари осирам на сякаде
zempar Цезар
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Пет Ное 13, 2009 12:16 am
ама , дай да спрем че май осрахме темата с наште проблеми
Български металотърсачи
SPARKO Легионер
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Пет Ное 13, 2009 12:22 am
тази тема запрелича на тема за пушачите
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Ако може малко помощ Пет Ное 13, 2009 9:35 pm
stan960 написа:
Ае па а са намешам-Говори се като за първата предполагаема домонетна форма че били украшения от някакъв вид средиземноморска мида, за слитъците тип Волска кожа сте чели или чули предполагам, за бронзовите стрелички също - И от къде почерпихте сведение че това е тип домонетна форма -Порових се из нета и не виждам такива определения като че ли -та са чудя някой тук пробва ли ни колко знаем или интерпретираме нова Нумизматика.
Колега ти колко стаж имаш кото търсач, че не знаеш какво са халките това се учи в първи слас.