Заглавие: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 10:01 am
става въпрос за Golden King Plus и другите детектори на нокта-информацията в нета е предимно реклама,пусната от фирмата производител.ще ми се да имаме обективна информация за това осмо чудо(или седмо).разбрах за модела 106 p.s. от бивш собственик,че дълбочината стига до 1.80(за голямо),което е далеч от зададените 6м. от фирмата,но пак не е зле-(не мога да гарантирам за достоверност).това е което мога да споделя-мисля,че ще е полезно да се изкарат и други впечатления-не само предположения.има ли хора с инфо?
aiko Консул
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 12:34 pm
Ако някой е броил толкова пара за този Golden King Plus, сигурно е в дълбока депресия, жена му го е изгонила и в момента рови по кофите за боклук.
naikon42 Легионер
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 12:42 pm
aiko написа:
Ако някой е броил толкова пара за този Golden King Plus, сигурно е в дълбока депресия, жена му го е изгонила и в момента рови по кофите за боклук.
https://www.youtube.com/watch?v=pFSpULxSeOM - БА
remetalk Новобранец
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 1:13 pm
а няма ли такъв собственик? поне да го оплюе от първа ръка-намират се само косвени оплювачи
aiko Консул
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 1:15 pm
naikon42 това с рязането на главата на руския войник в клиповете в подписа ти кефи ли те? Щото на мене и на другите нормални хората им се обръща стомаха от такива гледки. Моля модераторът да вземе мерки този клип да се махне!!!
aiko Консул
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 1:42 pm
remetalk написа:
а няма ли такъв собственик? поне да го оплюе от първа ръка-намират се само косвени оплювачи
Ами помисли - ти ако си си купил това нещо, ще си признаеш ли? Нали ако беше добра машината щяха да се хвалят хората. Дизайна на машините им е като на детски играчки, за да хваща окото на хората дето се радват на шаренко и натруфенко. Няма начин да са измислили технологията която рекламират - елементарна логика.
naikon42 Легионер
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 2:25 pm
aiko написа:
naikon42 това с рязането на главата на руския войник в клиповете в подписа ти кефи ли те? Щото на мене и на другите нормални хората им се обръща стомаха от такива гледки. Моля модераторът да вземе мерки този клип да се махне!!!
според теб това ако е реално значи си пален тапак и няма нужда от модератори можеш да кажеш и аз го махам ето виш дали е там
naikon42 Легионер
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 2:32 pm
....и клипа не сам го правил аз (хем не мога хем и не ми се занимава) сложих го защото има много СМЕШНИ кадри ама все някои ще намери причина да се заяде а ако ти се обраща стомаха иди на лекар,нормалните хора не вярват на такива кадри
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 4:04 pm
Той колегата иска да каже ,че не е нормално да се гледат такива неща,камои да им се радваш.
naikon42 Легионер
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 4:09 pm
PlovdivTrakiq написа:
Той колегата иска да каже ,че не е нормално да се гледат такива неща,камои да им се радваш.
какви неща тои почти сички кадри са направени смешни с исклиочение на 1 които не е реален и вие ми спорите ,преди няколко годинни даваха по канал 1 разтрел вие ми спорите за някви тапи измислии
stan960 Джадай
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 4:28 pm
Тоя клип е старичък -вероятно некой идиот го е регнал при другите смешки.Иначе кат го гледам не че ми става зле щот нервите ми не са кат на примадона-но ми се дощева да ида там заедно с русначетата та да я изчистим таа ислямска плесен от Святата Матушка РУС.И ИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ ОТ РЕАКЦИЯТА НА НЕКОЙ НОВОТУРЧИН ИЛИ ИСЛЯМИСТ-ТАКА ЧЕ НЕ СА ХАБЕТЕ.
aiko Консул
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 4:34 pm
На мен това ми заприлича на ония кадри дето преди години една проста журналистка пусна по националната телевизия та после я уволниха заради това. Не съм гледал целия клип, а още на първия кадър го спрях, камо ли да му правя анализ дали е истински. Колегите които са ти гледали клипа и които са достатъчно възрастни за да го помнят могат да кажат дали е това за което говоря. Аз нямам намерение да го гледам. Ако е това за което говоря - ти дължиш извинение на всички тук. Във всеки случай дори да е фалшификация е най-малкото проява на лош вкус, но сигурно не си достатъчно възрастен за да го разбереш.
naikon42 Легионер
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Чет Сеп 03, 2009 4:41 pm
aiko написа:
На мен това ми заприлича на ония кадри дето преди години една проста журналистка пусна по националната телевизия та после я уволниха заради това. Не съм гледал целия клип, а още на първия кадър го спрях, камо ли да му правя анализ дали е истински. Колегите които са ти гледали клипа и които са достатъчно възрастни за да го помнят могат да кажат дали е това за което говоря. Аз нямам намерение да го гледам. Ако е това за което говоря - ти дължиш извинение на всички тук. Във всеки случай дори да е фалшификация е най-малкото проява на лош вкус, но сигурно не си достатъчно възрастен за да го разбереш.
ако беше изгледал целия клип щеше да си на друго мнение защото аз пуснах този клип с цел да ви разсмее но щом не ме сте разбрали ВИ СЕ ИЗВИНЯВАМ че сам пуснал клип с цел забава и в които някои е вместил "КАДРИ КОИТО НЯКОИ от ВАС не има понасят"
remetalk Новобранец
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Пет Сеп 11, 2009 4:46 pm
а по темата няма ли кой да пусне смислен коментар?
stan960 Джадай
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Пет Сеп 11, 2009 6:17 pm
Смислено....-Мисля цената му когато се появи на Българския пазар беше 8000 евро - Е за тия пари нека си го държат само по рекламите.Па и не 8 м. ми 1.80 -туй ако е верно некой дет са е изръсил с толкоз пара требва вече да си хортува със св. Петър.
Гост Гост
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Пет Окт 16, 2009 10:07 am
stan960 написа:
Тоя клип е старичък -вероятно некой лош човек го е регнал при другите смешки.Иначе кат го гледам не че ми става зле щот нервите ми не са кат на примадона-но ми се дощева да ида там заедно с русначетата та да я изчистим таа ислямска плесен от Святата Матушка РУС.И ИЧ НЕ МИ ДРЕМЕ ОТ РЕАКЦИЯТА НА НЕКОЙ НОВОТУРЧИН ИЛИ ИСЛЯМИСТ-ТАКА ЧЕ НЕ СА ХАБЕТЕ.
отиваш,а ако им паднеш в ръцете те от много отиване сички са у тоз хал
stan960 Джадай
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Пет Окт 16, 2009 11:52 am
Потомъко - НЕ ИЗДРЕБНЯВАЙ.
Гост Гост
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Пет Окт 16, 2009 7:02 pm
stan960 написа:
Потомъко - НЕ ИЗДРЕБНЯВАЙ.
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Съб Окт 17, 2009 10:17 am
Абе кви противоречия я гледайте какво става - http://tektosdetector.com/detector-news.html открива кухини, златни монети, сребърни монети, кюлчета ........ Мисля да тръгвам към Пловдов да го купувам, дано само ги хвана в работно време
Golden Mask Джадай
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Съб Окт 17, 2009 10:20 am
Часът е 10:20 - тръгвам, мисля в 13ч да съм в магазина
Гост Гост
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Съб Окт 17, 2009 10:25 am
Golden Mask написа:
Абе кви противоречия я гледайте какво става - http://tektosdetector.com/detector-news.html открива кухини, златни монети, сребърни монети, кюлчета ........ Мисля да тръгвам към Пловдов да го купувам, дано само ги хвана в работно време
Golden Mask, като тръгнеш за Филибето обади се и ми дай номер на банкова сметка, да ти пратя пари да вземеш 4-5 бройки и за мене, че мисля да отворя магазин на НОКТА на село. Тъкмо ще организирам и свободното време на старците и подрастващите в търсене на дупки, гробници и кристални черепи
Последната промяна е направена от HARDI на Съб Окт 17, 2009 10:28 am; мнението е било променяно общо 1 път
slavitoooo Джадай
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Съб Окт 17, 2009 10:26 am
Golden Mask написа:
Владо купи и един за мен !!! Дано хванеш магазина отворен !!!!!!!!!
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Съб Окт 17, 2009 11:05 am
И аз искам... разменям го за едно алеко,три прасета и 50 кила гроздова
aiko Консул
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Съб Окт 17, 2009 3:59 pm
Ако някъде има университет по измамите, тия от Нокта са го завършили с отличие. Чета им писаниците на българската страница - писано от технически неграмотни измамници за малоумници.
stan960 Джадай
Заглавие: Re: противоречиво за нов радар Съб Окт 17, 2009 10:12 pm
Ми то нормално - Рекламата е според Парата.Иначе Земляк - не раздавай така Прасета де - Туршията и Ракията са готови - мож пък и да зема идно прасе сал то ми липсва.