Заглавие: моля за отговор с призм 3 Нед Авг 30, 2009 7:56 pm
искам да попитам за ПРИЗМ 3 дали звука може да се намаля и ако не слу6алките колко струват, има ли усветление на дисплея,и нормално ли е днес по време на работа стрелката която показва какав метал из4езна после хварлих една монета и като минах отгоре се появи нормално ли .....
imperio Цезар
Заглавие: Re: моля за отговор с призм 3 Нед Авг 30, 2009 9:28 pm
Курсура за дискриминация не стои винаги включен. Когато засечеш метал се показва и остава за определен период в дадено показание. А иначе тройката няма подсветка на дисплея и промяна на силата на звука. Има хубави слушалки с потенциометър, намери си от някъде. За препоръчване е да намериш качествени такива, със здрав кабел, е не някоя измишльотина за 5 лева.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: моля за отговор с призм 3 Нед Авг 30, 2009 10:24 pm
imperio написа:
Курсура за дискриминация не стои винаги включен. Когато засечеш метал се показва и остава за определен период в дадено показание. А иначе тройката няма подсветка на дисплея и промяна на силата на звука. Има хубави слушалки с потенциометър, намери си от някъде. За препоръчване е да намериш качествени такива, със здрав кабел, е не някоя измишльотина за 5 лева.
Напълно съм съгласен със теб,бих допълнил даже ако си намериш слушалки без кабел си вземи най добре.Поздрави.
sparta79 Легионер
Заглавие: Re: моля за отговор с призм 3 Съб Фев 13, 2010 12:56 pm
Kiril62 написа:
imperio написа:
Напълно съм съгласен със теб,бих допълнил даже ако си намериш слушалки без кабел си вземи най добре.Поздрави.
гледам че и ти си с PRIZM-3 С ТАЯ новата пита 30-25 DD SEF как е пробвал ли си я как работи на каква далбочина показва примерно 10 ст.или онази която беше старата 38 санта е по добре....
stil Легионер
Заглавие: Re: моля за отговор с призм 3 Съб Фев 13, 2010 1:29 pm
Колко от колегите имат голямата сонда 30x25cm. DD SEF за Prizm и доволни ли са от нея?
PlovdivTrakiq Цезар
Заглавие: Re: моля за отговор с призм 3 Съб Фев 13, 2010 1:48 pm
аз я имам работи много добре
sparta79 Легионер
Заглавие: Re: моля за отговор с призм 3 Съб Фев 13, 2010 2:27 pm
не просто се интересувам някои може да си е првил тестчета примерно 10 ст. на каква далбочина ги лови че се чудя дали да си взема че доста кинти дали си заслужава че криза не ми се хвралят пари на вятара
Последната промяна е направена от sparta79 на Съб Фев 13, 2010 2:42 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: моля за отговор с призм 3 Съб Фев 13, 2010 2:41 pm
sparta79 написа:
не просто се интересувам някои може да си е првил тестчета примерно 10 ст. на каква далбочина ги лови
Код:
Колега ето малко тестче с голямата сонда.Параметрите на АСЕ-25 и Призма-3 са еднакви.
Заглавие: Re: моля за отговор с призм 3 Съб Фев 13, 2010 2:46 pm
ок кире ама тази на аче е 38 по 30 а на призм е 30 по 20 едвали няма да е голяма разликата а аз питам с коя е по добре с краглата пита тази която беше 38 см.или тип пепруда мерси за отговора предварително
Kiril62 Admin
Заглавие: Re: моля за отговор с призм 3 Съб Фев 13, 2010 3:42 pm
sparta79 написа:
ок кире ама тази на аче е 38 по 30 а на призм е 30 по 20 едвали няма да е голяма разликата а аз питам с коя е по добре с краглата пита тази която беше 38 см.или тип пепруда мерси за отговора предварително
Значи трябва да ти кажа че разликата е голяма с оргиналната и тази която е като пеперуда.Двойното Д.Доста се увеличава дълбочината със нея.Много добри отзиви получавам след като им изпратя от тази сонда.
Заглавие: Re: моля за отговор с призм 3 Съб Фев 13, 2010 5:34 pm
доста кинти не че ги нямам ама има и малко зверче за гледане пак и нали знаеш криза е та се чудя доста ако я нямаше тая криза нямаше хич да се чудя и заплатата беше както преди никакви проблеми но сега е малко по трудно иначе голям мерак ми е да я пробвам мерси за отговора надявам се да се чуем скоро за порачка на една такава пита