Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Пон Фев 15, 2010 7:36 pm
djasko написа:
Aemilivs написа:
Minelab E-trac vs. XP Goldmaxx Power
Вие преценете
https://www.youtube.com/watch?v=ItfjGwhaVzE
Minelab E-Trac e N:1.
иииииии джаско това на кирилица или латиница немоим разбра БРАВО
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Пон Фев 15, 2010 7:54 pm
zanvan написа:
djasko написа:
Aemilivs написа:
Вие преценете
Minelab E-Trac e N:1.
иииииии джаско това на кирилица или латиница немоим разбра БРАВО
Кварталния каза : че сам го написал правилно
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Пон Фев 15, 2010 9:02 pm
Кое му е номер едното С малката монета - майнлаба не го чуваше дори на 3см от антената а хр-то даваше ясен сигнал от поне 15. Със синджирчето нито в събрано нито в разпънато състияние е-трака не го чува дори опряно до антената а пауъра дава ясен сигнал на добро разтояние. А на най-голямата монета хр-то дава дълбочина почти като на е-трака,с разлика от сантин-два.
pechkata Джадай
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Пон Фев 15, 2010 9:14 pm
Aemilivs написа:
Вие преценете
Обърни внимание на отверката и ролетката - са близо до питата на Е-Трака , а на последния тест отверката я нямаше там...Всички знаем че ако има метал в обсега на питата се получава дебаланс на апарата...
Aemilivs Джадай
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Пон Фев 15, 2010 9:40 pm
Да,но ако антената и метала са в движение.Ако са статични не го бърка.Поради това ми стана смешен и теста на Булпан как беше накичил едно кило отверки на антената и показва как лови през тях цвят.Нека да ги движи заедно с монетата да видим колко ще я хване...
www Консул
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Пон Фев 15, 2010 9:45 pm
ха за дебаланс от отверка и рулетка от 20-30 санта не бях чувал-ако беше някой джанта ...да ............ама minelab си е minelab по всичко си личи че xp- to го дере макар да не сьм му особено голям привьрженик понеже сьм имал вьзможноста да го тествам спрямо така наречените миндили
Cicero Легионер
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Пон Фев 15, 2010 10:43 pm
Като цена-качество голди бие майнлаба лично мнение. Спестили са французите от телевизорите. Някъде даже бях чел че ХР голд мах са били най-продавани за 2007 2008 или 2008 2009 не помня точно, но в англия си ги тачат машинките незнам тука защо не се ползват толкова ако съди човек по анкетата в форума
djendaka Консул
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Пон Фев 15, 2010 10:44 pm
Колеги моля ви се ! Не ви отива да говорите такива неща , уж всичките разбирате от детектори пък правите някакви коментари които са меко казано смешни като се има на предвид , че са базирани на някакви си въздушни тестове , не разбрахте ли че металите са в земята а не по дърветата . Първо всеки който е запознат и е работил с Експлорер или Е-трак знае че в домашни условия апарата се смущава и силно притъпява , дори и хората от Мinelab са го написали изрично в упътването с големи букви , че апарат не трябва да се пуска в домашни условия защото това може да доведе до трайно овреждане на апарата и той да не може да лови малки предмети-монети и други . На въздушни тестове спрях да вярвам когато тествах на вилата в градината на една маса Explorer , XLT и една търговишка машина , резултата беше в отчайващо положение за експлорера , търговишката машина ловеше 2-пъти повече 50 стотинки . После направих същия тест в земята резултатите бяха напълно противоположни , този апарат дето ковеше 50 ст във въздуха хабер си нямаше че под него има сигнал , за какво говорим тогава колеги трябвали да обяснявам или взехте сами да се сещате , ако случайно не можете тука има достатъчно вещи хора с мятерията те могат да ви обяснят защо така се получава . Правите някакви тъпи заключения за даден апарат без да сте го виждали на живо да не говорим да сте запознати и да сте работили с него , а смо гледайки някакви измислени тестове . Айде да ви дам едно тестче вземете един експлорер поставете го в средата на хола пуснете го - на автомат защото на ръчен сенс ще се побърка и мтнете една монета , после сложете телевизора зад него или до него без значение и пак метнете същата монета после махнете отново телевизора и продължете с мятането на монетат , после ще ми е интересно да ми пишете и да ми кажете какво точно се е получило . А ако случйно искате да коментирате два апарата независимо кави са те простоги вземете и идете на поляната , тогава правете заключения кой кого е отрпъл и кой колко ства . Успех !
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Вто Фев 16, 2010 12:36 am
Джендак,а и всички люти фенове на майгулапа !!!От този форум преди време прочетох един пост на вездесъщия г-н ХИДРОЛОК.Та той пишеше,че спрял да работи с тази фирма откакто спрели да правят монетари или сиреч,откак спряли соверените и почнали новите линий -сещайте се какво.Майлап има соверен релик и сдта и джи пи та - там им е и е била силата!!!!Всичко останало подтова име засега е провал!
imperio Цезар
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Вто Фев 16, 2010 3:08 am
Ако господин Хидролок беше дистрибутор на Майнелаб щеше да пее друга песен. Джендак, не се ядосвай, твоето е все едно да се опитваш да забиваш пирон в релса. Всъщност, никой не е виновен на масовия интернет кибик че търговците и производителите му пълнят главата с пъдпъдици, пък той приема всичко за чиста монета. В тая тема се спрягат основно два апарата: GMP и Експлорер.За Екплорера явно че критикарите хал хабер си нямат как се работи с него и какви възможности има. За GMP пък освен мненията на Денар не видях нищо смислено. Изключвам граченето на форумното гуру Славитоооооооооо защото на две снимки му видях настройките - iron treshold=Auto, iron volume=0, silenser=I.Демек апарат за две хиляди лева се мъчи да го кара като обикновена миладинка. Аман от специалисти.
НЕ МИ ПРАЩАЙТЕ ЛИЧНИ - ВЕЧЕ НЕ СЪМ СОБСТВЕНИК И ГЛАВЕН АДМИНИСТРАТОР НА ТОЗИ ФОРУМ, И НА САЙТА IMPERIO.DIR.BG Новите ми сайтове: www.metaldetecting.eu I www.metaldetectings.com I www.moneti.org
Последната промяна е направена от imperio на Чет Мар 04, 2010 1:21 pm; мнението е било променяно общо 1 път
stater Про-Консул
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Вто Фев 16, 2010 12:48 pm
Ще махаш ли Gold Maxx Power-a колега Джаско?Щото гледам май не си доволен от него.Има ефтини миладинки в момента хубави и бързи машинки са.
denarr Преторий
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Вто Фев 16, 2010 12:53 pm
3 г. вече таркам с гмп ,супер ефективен ибарз ,много лек и удобен.силата му е при дребните монети. до денар не отстапва на експл. но запо едрите отстапва.работи и на уродено без проблем при правилна настроика.
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Вто Фев 16, 2010 4:44 pm
stater написа:
Ще махаш ли Gold Maxx Power-a колега Джаско?Щото гледам май не си доволен от него.Има ефтини миладинки в момента хубави и бързи машинки са.
djendaka Консул
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Вто Фев 16, 2010 8:01 pm
sony147 написа:
Джендак,а и всички люти фенове на майгулапа !!!От този форум преди време прочетох един пост на вездесъщия г-н ХИДРОЛОК.Та той пишеше,че спрял да работи с тази фирма откакто спрели да правят монетари или сиреч,откак спряли соверените и почнали новите линий -сещайте се какво.Майлап има соверен релик и сдта и джи пи та - там им е и е била силата!!!!Всичко останало подтова име засега е провал!
Колега sony147 ! Предния пост относно двата детектора го написах именно заради теб и другите всезнаещи и всеразбиращи относно детекторите , който пълнят форума с безкрайно много коментари и всичките безмислени и заядливи , всичките базирани на на ЧУХ от някой си или ПРОЧЕТОХ едикъде си , но никога базирани на личен опит . Ако беше поне малко на ясно щеше да знаеш че точно един от тези модели които цитира е голямия провал на Minelab и бързо след това е спрян от производство , няма да казвам кой точно защото веднага ще изскочи някой като теб който ще ме обеждава , че е точно обратното а в глупави спорове не ми се влиза . За другите които изявихте недоволство от моите думи мога дакажа , че в този форум е добре и да се чете и да се вниква в думите на другите , а не да бързате да изакате поредния заядлив пост , ако бяхте прочели внимателно щяхте да видите , че никъде не съм казъл че френската машина е лоша напротив точно обратното , но тестовите които се показаха за мен бяха нереални и обясних много добре защо . По скоро тези тестове целят оронването името на minelaba или просто човека който ги е направил толкова си разбира . Sony ако бях фанатизиран и исках да се заяждам веднага щях да ти пусна клипа с теста между Explorer SE и XP Gold Maxx със статера под саксията в която френската машина хябер си нямашече има нещо но за мен и този тест беше не реален щото никой не показа настройките нито на единия нито на дргия апарат .
djasko Про-Консул
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Вто Фев 16, 2010 8:16 pm
djendaka написа:
sony147 написа:
Колега sony147 ! Предния пост относно двата детектора го написах именно заради теб и другите всезнаещи и всеразбиращи относно детекторите , който пълнят форума с безкрайно много коментари и всичките безмислени и заядливи , всичките базирани на на ЧУХ от някой си или ПРОЧЕТОХ едикъде си , но никога базирани на личен опит . Ако беше поне малко на ясно щеше да знаеш че точно един от тези модели които цитира е голямия провал на Minelab и бързо след това е спрян от производство , няма да казвам кой точно защото веднага ще изскочи някой като теб който ще ме обеждава , че е точно обратното а в глупави спорове не ми се влиза . За другите които изявихте недоволство от моите думи мога дакажа , че в този форум е добре и да се чете и да се вниква в думите на другите , а не да бързате да изакате поредния заядлив пост , ако бяхте прочели внимателно щяхте да видите , че никъде не съм казъл че френската машина е лоша напротив точно обратното , но тестовите които се показаха за мен бяха нереални и обясних много добре защо . По скоро тези тестове целят оронването името на minelaba или просто човека който ги е направил толкова си разбира . Sony ако бях фанатизиран и исках да се заяждам веднага щях да ти пусна клипа с теста между Explorer SE и XP Gold Maxx със статера под саксията в която френската машина хябер си нямашече има нещо но за мен и този тест беше не реален щото никой не показа настройките нито на единия нито на дргия апарат .
Май беше,..SE-то мълчеше като п....а в нови гащи,на Max Sens,в този клип.
Cicero Легионер
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Вто Фев 16, 2010 10:55 pm
https://www.youtube.com/watch?v=-tLh3qOAuak
ulpia.au Преторий
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Вто Фев 16, 2010 11:25 pm
на мен ХР си ми харесва,.....всеки си има мнение,..но да отбележа,...силата не му е в дълбочината,а вие качвате само такива клипове,...искам да видя другитеМД на силнозамарсени с железа места как ще го бият,...а и на урудено е перфектен
djendaka Консул
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Сря Фев 17, 2010 1:58 pm
utus777 написа:
на мен ХР си ми харесва,.....всеки си има мнение,..но да отбележа,...силата не му е в дълбочината,а вие качвате само такива клипове,...искам да видя другитеМД на силнозамарсени с железа места как ще го бият,...а и на урудено е перфектен
Колега за замърсеното си прав има добра дискриминация ама за оруденото не е така , перфекни са GP и SD сериите на minelab всички други апарати които не са ПИ а ИБ има места където ако случайно работят дълбочинаста в най добрия случай е 8-10см .
sony147 Цезар
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Сря Фев 17, 2010 3:19 pm
Джендак ти май не разбра пак,че съм виждал итраци и експлоръри повече от теб,къде видя заяждане в моя пост?!?!Майлаб е велика сила и следващата ми машина,ще е от тази марка,но сд или джи пи х!!!!Там му е силата!!! Иб монетарките дето разправя един стар колега" са дрънкалки мойто момче" Всички монетари имат горе долу сходни параметри кой с 2пръста отгоре кой отдолу- гарети- фишери- уйтси- миладинки и т.н.Няма смисъл да ги плещим едни и същи години наред!
denarr Преторий
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Сря Фев 17, 2010 5:41 pm
ГМП работи на всекаде и там дето другите ИБ детектори умират, ПИ са друг клас уреди и естествено е да работат добре на уродено.
Magikman Консул
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Пон Мар 22, 2010 10:36 pm
денар,благодаря ти,брат,за инфото
solid Легионер
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Съб Мар 16, 2013 3:36 pm
какви настройки използваш на уродено
adminn Admin
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Съб Мар 16, 2013 5:25 pm
Ако става дума за търсене на дълбоко в орудено, основната ти задача, е да "накараш" дълбоките цветни сигнали, които оруденото би ги обърнало в черни, да станат отново цветни, т.е. трябва да почнеш да увеличаваш Аирън Треш и Аирън Волюм.
https://mdetectors.com/
КАК ДА СТАНА ЧЛЕН НА БАТСЗМ
Richman Новобранец
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Нед Мар 17, 2013 8:17 pm
denarr написа:
ГМП работи на всекаде и там дето другите ИБ детектори умират, ПИ са друг клас уреди и естествено е да работат добре на уродено.
колега прати си тел на ли4ни че немога да пиша,аз ште ти званна
solid Легионер
Заглавие: Re: Търся съфорумници с XP Goldmaxx Power Нед Мар 17, 2013 8:41 pm
да така е ,оня ден ходих на едни лозя и всичко под 5см беше черно. треша въртях и аиръна въртях няма спасение.